Posted by & filed under Twitter.

Op donderdagmiddag (Nederlandse tijd) gaat het aandeel Twitter naar de beurs. Het aandeel is voor de beursgang al zeer populair, en het is dan ook heel goed mogelijk dat de beurskoers van Twitter enorm zal gaan stijgen. Handelen in het aandeel Twitter is niet alleen weggelegd voor professionele handelaren, maar ook particulieren kunnen handelen in Twitter.

Bij online handelshuis Plus500 is het voor particulieren zeer eenvoudig om CFD aandelen Twitter te kopen of verkopen (aan handelen zijn risico’s verbonden, uw ingelegde kapitaal loopt gevaar). CFD aandelen kopen of verkopen gaat bij Plus500 via hun rekening, waarop je geld kan storten via bijvoorbeeld je credit card of iDeal. Handelen bij Plus500 brengt risico’s met zich mee, je inleg loopt gevaar. Plus500 is geregistreerd bij de Britse Financial Conduct Authority, en is dan ook een betrouwbare partij om financiële transacties mee te doen. Let wel, het gaat om CFD aandelen, dus waar het op neer komt is dat je al je geld vrijwillig afstaat aan Plus500.

Social media, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter zijn erg hot op het moment, omdat er veel geld mee valt te dienen. De verwachting is dan ook dat Twitter binnen twee jaar tijd meer dan een miljard omzet zal behalen. Twitter verdient voornamelijk geld aan het verkopen van (mobiele) advertenties, maar er wordt ook geld verdient aan het licenseren van data. Er is voor Twitter dan ook heel veel potentie om verder te groeien. Vandaar ook dat investeerders zeer geïnteresseerd zijn in Twitter aandelen.

Comments are closed.