Posted by & filed under Online Broker.

Online CFD aandelen Twitter kopen kan via de site van Plus500 (aan handelen zijn risico’s verbonden, uw ingelegde kapitaal loopt gevaar). Het van oorsprong Britse bedrijf is al 5 jaar actief in het online aanbieden van financiële CFD producten zoals aandelen, ETFs en Forex. Handelen via de website van Plus500 is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld aandelen te kopen via je eigen bank, die torenhoge transactiekosten vraagt. Let wel, het handelen in CFD aandelen bij Plus500 kent risico’s, je inleg loopt gevaar. Handelen bij Plus500 is bedoelt voor ervaren handelaren, niet voor beginners.

Plus500 is gelicentieerd en geregistreerd Britse Autoriteit Financiële Markten, en zijn ze genoteerd aan de beurs in London (LSE:PLUS). daardoor zijn ze dus net zo te vertrouwen als bijvoorbeeld je eigen bank. Maar dan is het veel makkelijker en goedkoper om in CFD aandelen Twitter te handelen.

Het is vrij eenvoudig om te starten met Plus500
1. Klik hier om de Plus500 handelssoftware te downloaden (aan handelen zijn risico’s verbonden, uw ingelegde kapitaal loopt gevaar);
2. Klik op de ‘Echt Geld’-button;
3. Maak een account aan;
4. Links onder klik je op ‘Fondsenbeheer’;
5. Selecteer een stortmethode: je geld overmaken naar je Plus500 rekening met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of CreditCard.

Door nu al een account te registreren bij Plus 500 kan je profiteren van beursgang van Twitter.

Leave a Reply

  • (will not be published)