Posted by & filed under Online Broker.

Online CFD aandelen Twitter kopen of verkopen kan via de site van Plus500 (aan handelen zijn risico’s verbonden, uw vermogen loopt risico). Het van oorsprong Israelische bedrijf is al sinds 2008 actief in het online aanbieden van financiële CFD producten zoals aandelen, ETFs en Forex. Handelen via de website van Plus500 is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld aandelen te kopen of verkopen via je eigen bank, die torenhoge transactiekosten vraagt. Let wel, het handelen in CFD aandelen bij Plus500 kent risico’s, je inleg loopt gevaar. Handelen bij Plus500 is bedoelt voor ervaren handelaren, niet voor beginners.

Plus500UK is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909), en ze zijn genoteerd aan de AIM sectie van de London Stock Exchange (LSE:PLUS). daardoor zijn ze dus net zo te vertrouwen als bijvoorbeeld je eigen bank. Maar dan is het veel makkelijker en goedkoper om in CFD aandelen Twitter te handelen.

Het is vrij eenvoudig om te starten met Plus500
1. Klik hier om de Plus500 handelssoftware te downloaden (aan handelen zijn risico’s verbonden, uw ingelegde kapitaal loopt gevaar);
2. Klik op de ‘Echt Geld’-button;
3. Maak een account aan;
4. Links onder klik je op ‘Fondsenbeheer’;
5. Selecteer een stortmethode: je geld overmaken naar je Plus500 rekening met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of CreditCard.

Door nu al een account te registreren bij Plus 500 kan je profiteren van beursgang van Twitter.

Leave a Reply

  • (will not be published)